VIP Service

Privé-Chauffeurs

Black and White - VIP services is gespecialiseerd in het verhuren van chauffeurs.  Als u vaak onderweg bent dan is een chauffeur geen overbodige luxe. 
U bespaart tijd doordat u zelf niet het voertuig hoeft te bedienen of op het verkeer hoeft te letten.
Als u zich laat rijden dan kunt u zich volledig concentreren op uw eigen werkzaamheden.

De privé-chauffeurs van Black and White zijn ruim ervaren, discreet, punctueel, meertalig en representatief.  Op de afgesproken tijd is de chauffeur aanwezig en rijdt u vervolgens in uw (huur)auto naar de plaats van bestemming. Uw chauffeur wacht op u en rijdt u vervolgens weer terug naar huis.
Wij beschikken over verschillende types voertuigen die wij op dagbasis, korte en lange termijn voor u kunnen inzetten als huurwagen met privé-chauffeur.
Uw voordelen op een rij:

  • U bespaart kostbare tijd.
  • Minder werkdruk omdat u tijdens uw reis nog kan werken.
  • U raakt niet gespannen door irritaties in het verkeer.
  • U wordt voor de deur afgezet.
  • U beschikt op ieder gewenst moment over u eigen chauffeur.
  • U hoeft tijdens uw zakendiner niets over te slaan.

 

Prijsopgave?

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave aanvragen? Klik dan hier

 

BOB-service

U heeft of organiseert een feestje? U wenst zelf te genieten van een drankje of wenst voor de veiligheid van u gasten in te staan. Black and White - VIP services kan er voor instaan dat iedereen veilig thuis geraakt (inclusief uw eigen wagens).
U rijd zelf met uw wagen naar de locatie en op het afgesproken uur staan er 2 chauffeurs klaar om u zelf en uw wagen(s) veilig naar huis te vervoeren. U kan ook altijd meerdere wagens ineens door meerdere chauffeurs naar huis laten rijden, een stretch limousine biedt u de mogelijk om 8 personen veilig naar huis te laten vervoeren terwijl onze andere chauffeurs voor u eigen wagens zorgen dat deze veilig thuis geraken.

Personenvervoer/Luchthavenvervoer

U heeft zakelijke klanten die u wenst op te halen, maar u heeft geen tijd om uw eigen zaken aan de kant te schuiven. En uw personeel heeft belangrijkere taken.
Black and White - VIP services heeft de oplossing voor u. Wij kunnen u voorzien van één of meerdere chauffeurs die u op dagbasis kan inzetten met uw eigen (bedrijf)wagens of onze luxe (huur)wagens of stretch limousines.
Op deze manier kan u of uw personeel met hun eigen taken bezig zijn.
U kan uw belangrijke klanten met een mooie luxe wagen laten ophalen op deze manier kunnen ze ontspannen en geconcentreerd bij u op bedrijf aankomen.

Andere mogelijke diensten:

  • Groepsvervoer
  • Shuttlediensten
  • ...